Welkom!

Laatste nieuws:

Welkom op de website van TeGek Feesje! Zoals onze naam al zegt, zijn wij gespecialiseerd in feestjes. Een groot of klein feest, kinderfeestje of bedrijfsfeest, buurtfeest of kindermiddag, Sinterklaas of Pasen, wij zorgen ervoor dat de kinderen zich vermaken. En dit alles doen wij bij u thuis of op welke locatie u maar wenst!

Op deze website vind u informatie over alles wat wij te bieden hebben. We hebben een aantal thema's die al helemaal uitgewerkt zijn, maar u heeft ook de kans om een speciaal thema, of speciale activiteit of wens door ons te laten veranderen in een onvergetelijk feest!

In 2008 hebben wij TeGek Feesje! opgericht. Dit omdat wij naast het seizoensgebonden campingwerk, graag meer en op een andere manier met kinderentertainment bezig willen zijn.
Ons doel is het creƫren van een lach op ieder kindergezicht!

Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar met name in de provincies Limburg en Noord-Brabant. Wij richten ons vooral op kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ons motto is: niets is onmogelijk. We hebben daarom zowel voor particulieren als voor bedrijven zoveel mogelijkheden als er wensen zijn te bieden! We leveren kinderentertainment op maat, want ieder kind is anders en heeft andere wensen...

Op onze website vind u een aantal themafeestjes terug. Deze zijn met name bestemd voor kinderfeestjes. De thema's zijn om u een beeld te geven van wat wij te bieden hebben. Al onze feestjes vinden plaats bij u thuis of een andere door u geregelde locatie.

Naast deze themafeestjes kunnen wij ook ballon vouwen, schminken, meeleeftheater spelen, speurtochten organiseren en feestjes met of zonder thema op maat maken. Ook bieden we activiteiten gericht op feestdagen, zoals een paasactiviteit met paashaas of een sinterklaasactiviteit.

Ook buurtverenigingen, campings, basisscholen, kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, bedrijven, gemeentes, families, ziekenhuizen, zorginstellingen en eigenlijk alles en iedereen kan bij ons terecht!

Kijk rustig rond op onze site en mocht u vragen hebben of vrijblijvend een offerte willen aanvragen, klik dan hier.